Eenzame kerst
Boek

Eenzame kerst ([2015])/ Amanda Prowse, vertaling [uit het Engels]: Suzanne Braam

Een jonge vrouw gaat vlak voor kerst naar New York om daar de problemen op te lossen bij de opening van een nieuwe patisseriezaak.

Aanwezigheid

Recensie

Na een woelig leven, waarin ze nooit echt een mooie kerst heeft meegemaakt, verheugt Meg zich op gezellige feestdagen met haar zoontje Lucas. Het liefst zou ze ook een man aan haar zijde hebben om de decemberdagen mee te delen, maar dat is niet het geval. Vlak voor de kerstdagen moet Meg reizen naar New York, om daar te helpen met het openen van een nieuwe vestiging van de patisserie waar ze werkt. Daar ontmoet ze de architect Edd, op wie ze hopeloos verliefd wordt. De vraag is of hun relatie kan standhouden, aangezien Meg flink wat kilometers verderop woont, in Engeland. Deze lichtvoetige roman is wat thema en schrijfstijl betreft niet uniek, maar weet het feelgood-gevoel dat zo goed bij de decembermaand past goed over te brengen. De personages zijn sympathiek en de romantiek viert hoogtij in dit verhaal. De Britse auteur brak in 2011 door met haar succesvolle eerste roman 'Haar naam is Poppy Day'* en heeft inmiddels nog een aantal romans en korte verhalen op haar naam staan.

Specificaties

Nederlands | 9789402600872 | 314 pagina's

Titel Eenzame kerst
Uniforme titel Een eenzame kerst?
Auteur Amanda Prowse
Secundaire auteur Suzanne Braam
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Tiel : Aerial Media Company, [2015]
Overige gegevens 314 pagina's - 21 cm
Annotatie Omslagtitel: Een eenzame kerst? - Vertaling van: Christmas for one. - London : Head of Zeus Ltd, (c)2014. - (No greater love)
ISBN 9789402600872
PPN 394550420
Genre romantische verhalen - kerstverhaal
Taal Nederlands