East Africa
Boek

East Africa (Jul 2015)/ this edition written and researched by Anthony Ham, Stuart Butler, Mary Fitzpatrick, Trent Holden

Recensie

Reisgids uit de bekende serie Lonely Planet over Oost-Afrika, te weten Kenia, Tanzania, Oeganda, Congo, Rwanda en Burundi. De gids is bijgewerkt met gegevens tot en met juli 2015, bijvoorbeeld de ontwikkelingen in 2011 waarbij Keniaanse militairen Zuid-Somalië zijn binnengetrokken voor een offensief tegen de terroristische organisatie Al-Shabaab. Het risico voor terroristische aanslagen in Kenia is hiermee verder verhoogd). De gids gaat daar zorgvuldig op in en waarschuwt de lezer voor de risico's van een bezoek. Na een klein katern met kleurenfoto's van de hoogtepunten van het gebied informatie over o.a. geschiedenis, cultuur, eten en drinken en de omgeving. In de volgende hoofdstukken worden de afzonderlijke landen behandeld: highlights, toeristische informatie, adressen van hotels, eetgelegenheden e.d. voor elk budget. Daarna volgen algemene en specifieke reistips, o.a. adressen van belangrijke instanties, maar ook vervoersbedrijven en een woordenlijst. Met een katern kleurenfoto's, plattegronden en register.

Specificaties

Engels | 9781742207810 | 662 pagina's

Titel East Africa
Auteur Anthony Ham
Secundaire auteur Stuart Butler ; Mary Fitzpatrick ; Trent Holden
Type materiaal Boek
Editie 10th edition;
Uitgave Footscray, Vic. : Lonely Planet, Jul 2015
Overige gegevens 662 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm
Annotatie Met index - 1e druk geschreven door Geoff Crowther: South Yarra, Vic. : Lonely planet, 1987. - (Lonely Planet travel survival kit)
ISBN 9781742207810
PPN 394953622
Rubriekscode Afrika 993
Taal Engels
Onderwerp algemeen Oost-Afrika; Reisgidsen ; Tanzania ; Kenia ; Uganda ; Rwanda ; Burundi
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Afrika (Oost-Afrika)