Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Duitsland Zuid
Boek

Duitsland Zuid ([2015])/ vertaling [uit het Frans] Elly Lippens en Petra van Caneghem, Imago Builders, adjunctredacteuren Benoît Lucchini en Amanda Keravel ; redacteuren Isabelle Al Subaihi, Mathilde de Boisgrollier, Thierry Brouard, Marie Burin des Roziers, Véronique de Chardon, Fiona Debrabander, Anne-Caroline Dumas, Géraldine Lemauf-Beauvois, Olivier Page, Alain Pallier, Anne Poinsot en André Poncelet

Recensie

Deze Trotter-gids is de geactualiseerde opvolger van de in 2010 uitgegeven gids 'West- en Zuid-Duitsland'* en beschrijft de deelstaten Noordrijn-Westfalen, Hessen, Rijnland-Paltz, Baden-Württemberg en Beieren en, zeer beperkt, Saarland. De opzet is te vergelijken met die van de Lonely Planets en de Rough Guides. Na zeventien Trotter-topervaringen volgen een praktisch hoofdstuk met informatie over reizen naar en in (Zuid-)Duitsland en een hoofdstuk met algemene informatie over mens, maatschappij, natuur en cultuur. Vervolgens worden per deelstaat de steden, dorpen en cultuurhistorische en natuurlijke hoogtepunten beschreven. Ze zijn gewaardeerd met één 'trotter' (trottertip), twee 'trotters' (interessant) of drie 'trotters' (niet te missen). Per stad en dorp geeft de gids adressen van overnachtings-, eet-, drink- en uitgaansgelegenheden in diverse prijsklassen. De gids besteedt veel aandacht aan bezienswaardigheden, attracties en festivals, inclusief bezoekerstips. Van de steden zijn praktische detailkaarten opgenomen. Praktische gids gericht op een brede doelgroep. De gids zal backpackers het meest aanspreken. Overzichtelijke tweekleurendruk met zeer kleine letter. Inclusief register.

Specificaties

Nederlands | 9789401423076 | 551 pagina's

Titel Duitsland Zuid
Secundaire auteur Elly Lippens ; Benoît Lucchini
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2015] - Houten : Uitgeverij Terra Lannoo
Overige gegevens 551 pagina's - illustraties, kaarten, plattegrond - 20 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Keulen, Bonn, Frankfurt, München - Met register - Vertaling van: Allemagne. - Paris : Hachette, (c)2015. - (Le guide du routard)
ISBN 9789401423076
PPN 393743160
Rubriekscode Duitsland 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zuid-Duitsland; Reisgidsen ; West-Duitsland; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Duitsland

Relaties/Serie

Trotter
Boek

Trotter gidsen voor de wereldreiziger (1992-...)

vol. Duitsland Zuid
Uitgeleend