Palace pets
Boek

Palace pets ([2015?])/ illustraties: Disney Storybook Art Team en Patricia Phillipson, tekst: Veronica Wagner ; vertaling [uit het Engels]: Rikky Schrever voor Het RedactiePakhuis

De Disney-prinsessen doen mee aan allerlei wedstrijden, geholpen door hun schattige huisdieren. Wat hebben ze daarbij nodig? Groot hardkartonnen prentenboek met kleurenillustraties, gebaseerd op de Disney-films, van losse taferelen met zoekopdrachten. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Kijk- en zoekboek over diverse bekende Disney-prinsessen en hun huisdieren, de zogenaamde 'palace pets'. Het boek bevat zeven losse taferelen rond wedstrijden. Sneeuwwitje doet mee aan een taartenwedstrijd, Ariel kijkt toe bij de superplonssprint, Assepoester bij een danswedstrijd en Belle leest voor de koninklijke leesmarathon. Steeds worden de prinsessen geholpen door hun kokette, opgetutte hondjes en pony's. Aan het eind een overzichtsplaat met extra zoekopdrachten. Op elke dubbele pagina een zoetig felgekleurd en erg druk tafereel waarop van alles te zien is en links steeds een wit, versierd kader met voorwerpen of figuren die op de platen gezocht moeten worden. De voorwerpen worden niet benoemd. De laatste dubbele pagina is gericht op ouders en bevat extra 'educatieve opdrachten'. Deze variëren van 'Ga terug naar de taartenwedstrijd en ga op zoek naar het fruit dat die overheerlijke taarten zit' tot opdrachten als kleuren en vormen zoeken, tellen of dingen zoeken die beginnen met de letter 'b'. Groot formaat hardkartonnen prentenboek met afgeronde hoeken. Felgekleurd gewatteerd omslag met alle prinsessen en hun huisdieren. Kenmerkende Disney-uitgave om samen met peuters te bekijken. In dezelfde uitvoering verschenen nog twee Disney-zoekboeken*. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781450896139

Titel Palace pets
Uniforme titel Disney prinses Prinses
Instelling Disney Storybook Artists
Secundaire auteur Patricia Phillipson ; Veronica Wagner ; Rikky Schrever
Type materiaal Boek
Uitgave [Lincolnwood, Illinois] : Pi kids, [2015?]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Omslagtitel. - Omslag vermeldt: Disney Prinses - Vertaling van: Palace pets. - (c)2015. - (First look and find)
ISBN 9781450896139
PPN 394185544
Genre sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Huisdieren ; Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Mijn eerste kijk- en zoekboek
Boek

Mijn eerste kijk- en zoekboek (2015-...)

vol.
Uitgeleend