Cake
DVD

Cake ([2015])/ directed by Daniel Barnz

Een jonge vrouw die na een auto-ongeluk chronische pijn heeft, zoekt contact met de weduwnaar en zoontje van de vrouw uit haar zelfhulpgroep die zelfmoord pleegde.

Recensie

Psychologisch drama van Daniel Branz (Phoebe in Wonderland) met Jennifer Aniston, Adriana Barraza, Anna Kendrick en Sam Worthington. Claire is een jonge vrouw die bij een auto-ongeluk haar zoontje verloor en daarna vervreemdde van haar echtgenoot. Ze heeft chronische pijn, die ze bestrijdt met vaak illegale pijnstillers. Haar enige steun in het leven is haar Mexicaanse hulp. Wanneer een vrouw uit haar zelfhulpgroep zelfmoord pleegt, dringt ze zich op in het leven van diens weduwnaar en zoontje. Justin Chang (variety.com) prijst de zwarte humor en het sterke acteren van Aniston en Barraza, maar vindt het verhaal kunstmatig en het einde clichématig. De lowbudgetfilm draaide niet in de Nederlandse bioscopen. Aniston was genomineerd voor de Screen Actors Guild Award en de Golden Globe Award.

Specificaties

Engels | 5051888213315

Titel Cake
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Daniel Barnz ; Jennifer Aniston
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Warner Bros., [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video ( min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Jennifer Aniston. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in het Frans, Italiaans en Duits , .. talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Cinelou Films, 2014
ISBN 5051888213315
PPN 395398703
Genre psychologische roman
Thematrefwoord Pijn ; Zelfdoding
Taal Engels