De dood in de ogen
Boek

De dood in de ogen (2015)/ Tess Gerritsen, vertaling [uit het Engels]: Marike Leverdingen

Een jonge vrouw vervult de wens van haar stervende moeder en gaat op zoek naar haar vader die twintig jaar eerder tijdens de oorlog in Vietnam omgekomen zou zijn.

Recensie

Pilote Willy Maitland reist in 1990 van de VS naar Saigon om de laatste wens van haar terminaal zieke moeder te honoreren: uitzoeken wat er is gebeurd met haar man die in 1970 met zijn vliegtuig neerstortte in Vietnam, maar nooit is gevonden. Ze kreeg geen antwoorden en werd tegengewerkt. Ook Willy, die bewijs heeft dat haar vader nog leeft, wordt in Saigon direct tegengewerkt. Ze ontmoet de Amerikaanse ex-militair Guy Barnard, die veel contacten heeft en haar wil helpen. Hem is veel geld beloofd als hij de Amerikaanse overloper Friar Tuck in Vietnam vindt. Willy's vader weet mogelijk meer van hem. In het begin van haar schrijverscarrière schreef de Amerikaanse auteur (1953) acht vingeroefeningen, voordat zij beroemd en bekend werd met haar medische thrillers. Gebaseerd op de romantische Bouquetboekjes maakte zij romantische thrillers. Dit is er een van. Zal met plezier gelezen worden door haar fans en liefhebbers van romantische verhalen.

Specificaties

Nederlands | 9789402702002 | 318 pagina's

Titel De dood in de ogen
Auteur Tess Gerritsen
Secundaire auteur Marike Leverdingen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, 2015
Overige gegevens 318 pagina's - 22 cm
Annotatie Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met Harlequin Books SA - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, 2006. - (Black rose ; nr. 50. Romantic suspense) - Vertaling van: Never say die. - Donn Mills, Canada : Harlequin Enterprises Ltd., (c)1992
ISBN 9789402702002
PPN 392071924
Genre thriller - romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thriller
Boek

Thriller (2010)

vol.
Uitgeleend
Tess Gerritsen