Parelmaan
Boek

Parelmaan ([2015])/ Uschi Zietsch, vertaling [uit het Duits]: Bar Productions ; redactie: Latoya Meuris ; tekeningen binnenwerk: Gabriele Scharf

De jonge ridder Rowarn moet alle zeilen bij zetten om de laatste splinter van 'het Tabernakel' te bemachtigen. Maar daarvoor zal hij het Demonenrijk moeten betreden. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit derde en laatste deel van 'De Woudzee kronieken'* lezen we hoe de jonge ridder Rowarn alle zeilen bij moet zetten om de laatste splinters van 'het Tabernakel' te bemachtigen. Als ze alle zeven bij elkaar worden gevoegd, geeft dat een enorme macht aan de drager. En laat nou net de schurk Femris uit de voorgaande delen, die bijna was verslagen, voorbestemd zijn het Tabernakel te gebruiken. Er gebeurt veel in dit laatste deel. Zo komt Rowarn meer te weten over zijn demonenvader (en diens voorvaderen als hij het demonenland betreedt), trouwt Rowarn, voert hij als kersverse koning een leger aan, bezoekt hij een dwergenkoninkrijk en nog veel meer. Zietsch breit alle touwtjes vakkundig aan elkaar en weet het nog redelijk spannend te maken ook. Prima fantasy die lekker wegleest. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789078437215 | 374 pagina's

Titel Parelmaan
Auteur Uschi Zietsch
Secundaire auteur Latoya Meuris ; Gabriele Scharf
Type materiaal Boek
Uitgave [Rijen] : Uitgeverij Macc, [2015] - [Maastricht] : Zilverspoor
Overige gegevens 374 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Perlmond. - Lübbe GmbH, (c)2011
ISBN 9789078437215
PPN 394144090
Genre science-fiction
Thematrefwoord Demonen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Woudzee kronieken
Boek

De Woudzee kronieken (2012-...)

vol. boek 3
Uitgeleend
Uschi Zietsch