Looney tunes: Rabbit's run
DVD

Looney tunes: Rabbit's run ([2015])/ directed by Jeff Siergey

Bugs Bunny en zijn vriendin Lola Bunny beleven spannende avonturen in New York en Parijs wanneer zij in het bezit komen van een bijzonder parfum, dat de drager onzichtbaar maakt. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een lang animatieavontuur (direct-naar-video) uit 2015, gebaseerd op The Looney Tunes Show (2011-2014), een nieuwe serie animatiefilmpjes met de bekende figuren. Taxichauffeur Bugs Bunny en zijn vriendin Lola Bunny zijn in het bezit gekomen van een bijzonder parfum, dat de drager onzichtbaar maakt. Maar er zijn ook boeven op zoek naar dit parfum, waardoor het tweetal spannende en hilarische avonturen beleeft in New York en Parijs. Ook andere bekende personages zijn van de partij, zoals Foghorn Leghorn, Daffy Duck, Marvin the Martian en Elmer Fudd. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) vindt de kwaliteit van deze nieuwe film niet te vergelijken met de originele serie, maar op zichzelf beschouwd noemt zij het een onderhoudende film met veel humor, een goed verhaal en veel actie. Zij geeft 3 sterren. De dvd bevat daarnaast drie korte afleveringen uit The Looney Tunes Show. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888209998

Titel Looney tunes: Rabbit's run
Uniforme titel Rabbit's run
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jeff Siergey ; Jeff Bergman
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros., [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (71 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Jeff Bergman. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2015
ISBN 5051888209998
PPN 395404924
Taal Engels