Verloren zomer
Boek

Verloren zomer (juni 2015)/ auteur: Bjorn Van den Eynde, creatie: Studio100

De popgroep Ghost Rockers wordt gevraagd om op te treden op het Rock Beach festival in Zuid-Frankrijk. Voordat ze vertrekken krijgt Mila een poster thuisgestuurd met daarop een geschreven bedreiging. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

De popgroep Ghost rockers wordt gevraagd om op te treden op het Rock Beach festival in Zuid-Frankrijk, als onderdeel van de Tour d'Europe. Voordat ze vertrekken krijgt Mila een poster thuisgestuurd met daarop een geschreven bedreiging. Twee jaar geleden heeft zich een ingrijpende gebeurtenis voorgedaan waar Mila bij betrokken was, maar ze verzwijgt dit voor de andere vier bandleden. Eenmaal op het festivalterrein krijgt de band te maken met vreemde gebeurtenissen en kunnen ze Mila ternauwernood redden uit de handen van een maniak. Toegankelijk en met vaart geschreven verhaal zonder enige diepgang, maar met veel dialoog, gebaseerd op de populaire televisieserie 'Ghost Rockers' van Studio 100 die op RTL wordt uitgezonden. De uitgave bevat kleurenfoto's van de acteurs. Zelfstandig te lezen derde deel* uit een reeks uitgaven naar aanleiding van de tv-serie. Voor liefhebbers van de serie een aanrader. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462771048 | 181 pagina's

Titel Verloren zomer
Auteur Bjorn Van den Eynde
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Schelle : Studio 100, juni 2015
Overige gegevens 181 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op tv-serie "Ghost Rockers" van Bjorn Van den Eynde, Elke De Gezelle, Marc Willems, Catherine Baeyens, Gert-Jan Booy, Anja Van Mensel, Hans Bourlon en Gert Verhulst. - Omslag vermeldt: Ketnet
ISBN 9789462771048
PPN 394919459
Thematrefwoord Muziek ; Festivals
Taal Nederlands