Lego® Friends
Boek

Lego® Friends het boek vol avonturen ([2015])/ door Catherine Saunders

Maak kennis met alle figuren en voorwerpen van Lego Friends. Kijk wat voor karakter o.a. Andrea en Olivia hebben, wat voor kleding ze dragen enz. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Open het boek en reis mee naar Lego-stad 'Heartlake City' waar je de Lego Friends, vriendinnen Mia, Stephanie, Emma, Andrea, Olivia én de stad (met alles wat er te doen is) beter leert kennen! Je leest meer over de talenten en interesses van de meiden en ontdekt meer over hun persoonlijkheden. Je kunt testen wat voor vriendin jij zelf bent en op welk karakter je het meest lijkt. Ben je ook zo benieuwd naar de vervoermiddelen in de stad en naar de mode; naar de hobby's en de activiteiten in de verschillende seizoenen? Deze uitgave vertelt het je allemaal in tekst en beeld. De beelden (foto's van de bekende Lego-figuren) zijn kleurig, met veel paars en roze, en spreken jonge meiden gegarandeerd aan. De tekst wordt weergegeven in kleine, overzichtelijke blokjes en is hierdoor in 'brokjes' leesbaar. Aan het boek is een Lego-figuurtje* uit het verhaal toegevoegd, in een doorzichtige plastic houder die in het verdikte voorplat is verwerkt. Achterin een verklarende woordenlijst en een index. Uitgave die zeker in de smaak valt bij de echte Lego Friends fans. Soortgelijke uitgaven verschenen er over anders soorten Lego, o.a. Ninjago**. Geschikt als kijkboek voor vooral meiden in de leeftijd vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048826247 | 95 pagina's

Titel Lego® Friends : het boek vol avonturen
Uniforme titel Het boek vol avonturen Friends
Auteur Catherine Saunders
Secundaire auteur Olav Beemer
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Moon, [2015]
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm - 1 minipoppetje met 2 accessoires
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Colofon vermeldt: Nederlandse vertaling (c)2015 Olav Beemer en Moon, Amsterdam - Met index - Vertaling van: Lego® Friends : the adventure guide. - London : Dorling Kindersley Limited, 2015
ISBN 9789048826247
PPN 391727583
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego Friends; Catalogi
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed