Origami
Boek

Origami auto's, boten en treinen : 35 projecten die je zelf kunt vouwen ([2015])/ Mari Ono, vertaling [uit het Engels]: Wilma Hoving/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal

Leer stap voor stap verschillende voertuigen vouwen met papier, zoals een boot, luchtballon, tram en vrachtwagen.Leer hoe je voertuigen kunt vouwen met papier, zoals een boot, luchtballon, tram en vrachtwagen. Met stap-voor-stapfoto's in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Na een eerder boek vol dieren (Origami : dierenrijk*) neemt de auteur, specialist op het gebied van origami, je mee op reis met allerlei voertuigen, die je, als je de instructies in het boek goed navolgt, zo kunt maken. Onderverdeeld naar de thema's land, lucht, zee en diversen passeert er van alles. Van een hogesnelheidstrein en een cabriolet tot een luchtballon en een raket; van een eenvoudig bootje tot een fiets en een sprookjeskoets. Door het gebruik van speciaal hiervoor ontworpen papier komen de vouwsels excellent tot hun recht. Ter inspiratie zitten er vijftig vellen van dit speciale origamipapier bij het boek waarmee je alle figuren kunt vouwen. Je kunt ze kopiëren of gewoon origamipapier werkt natuurlijk ook, al mis je dan de finishing touch. Bij ieder ontwerp staat de moeilijkheidsgraad vermeld (1-3) en wat je nodig hebt. De duidelijke en grote tekeningen in kleur maken dat kinderen vanaf ca. 10 jaar hier zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan, jongere kinderen hebben wat hulp nodig. Na een korte introductie van de basisvouwen kun je meteen aan de slag.

Specificaties

Nederlands | 9789048311521 | 128 pagina's

Titel Origami : auto's, boten en treinen : 35 projecten die je zelf kunt vouwen
Uniforme titel Origami auto's, boten en treinen
Auteur Mari Ono
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Wilma Hoving
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : Veltman Uitgevers, [2015]
Overige gegevens 128 pagina's - illustraties - 24 cm - 50 vellen origamipapier
Annotatie Met register - Vertaling van: Origami : cars, boats, trains and more. - CICO Books, 2014
ISBN 9789048311521
PPN 391756478
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Origami
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Origami