Bibi & Tina
DVD

Bibi & Tina ([2015])

De tieners Tina en Bibi, een heksje, zijn beste vriendinnen. Ze brengen hun zomervakantie door op de manege, maar de komst van de rijke Sophia zorgt voor problemen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Duitse jeugdfilm, een spin-off van de hoorspel- en tekenfilmserie* 'Bibi en Tina'. Het tienermeisje Bibi Blocksberg is een heksje. Samen met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door op de manege van graaf Falkenstein. De komst van de rijke Sophia zorgt voor problemen, want zij heeft een oogje op Alex, de zoon van de graaf die het vriendje is van Tina. Bovendien wil zakenman Hans Kakmann op oneerlijke wijze de graaf een veelbelovend veulen afhandig maken. Monica Meijer (cinemagazine.nl) noemt het een 'formulefilm' met een dun verhaaltje, maar prachtig gemaakt: 'een zomerse film die heel wat checkboxen succesvol afvinkt. Vriendschap, verliefdheid, dieren, pakkende liedjes en een aansprekende heldin (...)'. Een vervolgfilm is gemaakt. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8717344755993

Titel Bibi & Tina
Uniforme titel Bibi en Tina
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Detlev Buck ; Lina Larissa Strahl ; Lisa-Marie Koroll
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4Kids, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (100 min.) - kleur, geluid - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held, Ruby O. Fee. - Nederlands ingesproken - Videoversie van de film: Duitsland, 2014
ISBN 8717344755993
PPN 395128471
Genre paarden/pony's - sprookjes
Thematrefwoord paarden
Taal Nederlands