Handboek voor beginners
Boek

Handboek voor beginners (juni 2015)/ geschreven door Stephanie Milton, met hulp van Paul Soares Jr$ctb$ en Jordan Maron, illustraties door Joe Bolder, James Burlinson, Steffan Glynn, Paul Soares Jr en Jordan Maron

Hoe bouw je in het computerspel Minecraft een schuilplaats of bescherm je jezelf tegen monsters? Uitleg voor beginners, met tips van o.a. de makers. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 16 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 12/10/2024
    8-14 jaar - Spanning en Avontuur - Sport en spel SIMULATIESPELEN MILT
  • Uitgeleend tot: 27/06/2024
    8-14 jaar - Spanning en Avontuur - Sport en spel SPORT EN SPEL ; SIMULATIESPELEN MILT

Recensie

Handleiding voor en informatie over het populaire computerspel Minecraft. In korte overzichtelijke hoofdstukken wordt eerst informatie gegeven over de makers, geschiedenis, techniek, besturingssystemen en de inventaris. Vervolgens wordt de lezer stap voor stap vanaf de eerste dag meegenomen door het spel. Daarbij worden alle mogelijkheden om te overleven en te gaan bouwen besproken. Tussendoor staan enkele interviews met gebruikers. De instructies zijn helder beschreven, zonder moeilijke woorden of begrippen. Overzichtelijke en duidelijke lay-out met veel kleurenillustraties, kaders en steunkleuren. De illustraties hebben dezelfde grafische vormgeving als het spel zelf: eenvoudige opbouw in blokjes/pixels. Daardoor is het niet levensecht, maar blijft het een spel. Er is gebruikgemaakt van verschillende lettertypes, zowel met als zonder schreef. Bevat een inhoudsopgave en een lijst met handige links, gerelateerd aan het spel. Een register ontbreekt. Deze uitgebreide en geactualiseerde heruitgave maakt deel uit van de serie 'Minecraft'*. Voor lezers vanaf ca. 10 t/m 16 jaar een handig boek, geheel geactualiseerd, om met het spel te kunnen starten.

Specificaties

Nederlands | 9789030500704 | 95 pagina's

Titel Handboek voor beginners
Auteur Stephanie Milton
Secundaire auteur Paul Soares Jr ; Joe Bolder ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : JP Books, juni 2015
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Mojang - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Juniorpress, 2014 - Vertaling van: The official beginners handbook. - London : Egmont UK Limited, 2013. - (Minecraft handbook ; 1)
ISBN 9789030500704
PPN 383962846
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen