De oorlog van de plaag
Boek

De oorlog van de plaag (juni 2015)/ Jeff Carlson, plattegronden door Meghan Mahler ; vertaling [uit het Engels]: Latoya Meuris ; redactie: Latoya Meuris en Jos Weijmer

Een nanotech onderzoekster is er in geslaagd om een antivirus te ontwikkelen waarmee ze de laatste overlevenden op aarde kan redden. Maar de Amerikaanse regering wil het virus voor zichzelf hebben.

Aanwezigheid

Recensie

Vervolg op 'Het jaar van de plaag'* en niet afzonderlijk te lezen. De aarde is verwoest door de machineplaag, een nanotechvirus dat bijna al het menselijk leven vernietigt. Alleen op grote hoogte is nog leven mogelijk en hoog in de bergen verspreid over de hele wereld vechten de laatste mensen voor hun leven. Ruth Goldman is er in geslaagd om een antivirus te ontwikkelen, waarmee ze de laatste overlevenden kan redden. Met dat virus trekt ze door de verwoeste en verlaten Verenigde Staten op zoek naar overlevenden, daarbij vergezeld door Cam Najarro. De Amerikaanse regering wil echter het virus voor zichzelf hebben en zit Ruth en Cam dwars bij hun reddingstocht. Het gegeven van de 'Plaag'-boeken doet wat denken aan 'The Stand' van Stephen King, maar Carlson geeft er een eigen invulling aan. Wederom een spannend boek. Normale druk; met enkele plattegronden.

Specificaties

Nederlands | 9789078437222 | 416 pagina's

Titel De oorlog van de plaag
Auteur Jeff Carlson
Secundaire auteur Latoya Meuris
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Rijen] : Uitgeverij Macc, juni 2015
Overige gegevens 416 pagina's - plattegronden - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Plague war. - Ace Books, (c)2007
ISBN 9789078437222
PPN 394352386
Genre science-fiction
Thematrefwoord Nanotechnologie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Plaag boeken van Jeff Carlson
Boek

De Plaag boeken van Jeff Carlson (2014-2015)

vol. 2
Uitgeleend
Jeff Carlson