Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De raadselachtige ruimte
Boek

De raadselachtige ruimte ([2015])/ Neal Shusterman & Eric Elfman, vertaald uit het Engels door Wiebe Buddingh' ; met illustraties van Wouter Tulp

De uitvindingen van Nikola Tesla blijken onderdeel te zijn van één grote uitvinding. Nick probeert de verkochte uitvindingen terug te krijgen, maar het Accelerati-genootschap zit hem op de hielen. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit spannende vervolg op 'De mysterieuze zolder'* ontdekt Nick dat de via de garageverkoop verkochte voorwerpen met hun vreemde eigenschappen onderdelen zijn van de Nieuwe Intensieve Kracht Straler (N.I.K.S). Maar Dr. Alan Jorgenson van het duistere Accelerati-genootschap weet dit ook. Nick en zijn vrienden en de leden van Accelerati gaan allemaal op zoek naar de verkochte apparaten. En Dr. Jorgenson schuwt geen enkele manier om de apparaten als eerste te vinden of ze Nick en zijn vrienden afhandig te maken. En dan krijgt Nick het aanbod om lid te worden van Accelerati. Een aanbod dat hij niet af kan slaan zonder grote gevolgen. Spannend, met vaart geschreven verhaal. Het verhaal beslaat 34 hoofdstukken. Boven ieder hoofdstuk staat een kleine zwart-witte potloodillustratie afgebeeld. Op het omslag staan Nick en zijn vrienden op een bowlingbaan. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000345939 | 333 pagina's

Titel De raadselachtige ruimte
Auteur Neal Shusterman
Secundaire auteur Eric Elfman ; Wiebe Buddingh' ; Wouter Tulp
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2015]
Overige gegevens 333 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Edison's alley. - Los Angeles : Disney, Hyperion, February 2015. - (The Accelerati trilogy ; book 2)
ISBN 9789000345939
PPN 391744720
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Uitvindingen ; Zoektochten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Accelerati trilogie
Boek

Accelerati trilogie (2014-...)

vol. 2
Uitgeleend
Neal Shusterman