Een bruiloft met vleugels
Boek

Een bruiloft met vleugels ([2015])/ Kiki Thorpe, uit het Engels vertaald door Karien Gommers ; met illustraties van Jana Christy

Gabby mag bruidsmeisje zijn op de bruiloft van haar oppas Julia. De elfjes uit Nooitgedachtland zouden ook graag eens zo'n feest meemaken. Elfje Bess kan zich niet inhouden. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Ver weg van de wereld die we kennen, in een zee van dromen, ligt een eiland dat Nooitgedachtland heet. Het is een magische plek met zeemeerminnen en elfjes. Alleen wie echt in magie en elfjes gelooft, kan er ooit komen. De meisjes Kate, Mia, Lainey en Gabby lukt het erheen te gaan. Nu Gabby bruidsmeisje mag zijn bij de bruiloft van haar oppas Julia, vertelt ze dat aan de elfjes. Die elfjes willen ook wel eens zo'n feest meemaken. Elfje Bess blijkt op de huwelijksdag naar de mensenwereld te zijn gekomen. Net als Gabby doet ze daar dingen die ze beter niet had kunnen doen. Wordt het hele feest verstoord? Of komt er hulp van andere nieuwsgierige elfjes? Wat oubollig verhaal met sprookjesachtige elementen; vooral voor dromerige meisjes. Omslagillustratie voorzien van goudglitter. Ieder hoofdstuk bevat enkele in zwart-wit uitgevoerde, sfeervolle aquarellen. Overzichtelijke bladspiegel, flinke regelafstand, grote letter. Vijfde deeltje van een serie Disney-verhalen over 'The Never Girls'* waarvan ook films en tv-series in omloop zijn. In klein formaat, met aantrekkelijk glitteromslag. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000346011 | 124 pagina's

Titel Een bruiloft met vleugels
Auteur Kiki Thorpe
Secundaire auteur Karien Gommers ; Jana Christy
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2015]
Overige gegevens 124 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Omslagtitel: Bruiloft met vleugels - Vertaling van: Wedding wings. - Disney Enterprises, Inc., (c)2013. - (The never girls)
ISBN 9789000346011
PPN 393714993
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Bruiloften
Taal Nederlands