Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De zeven heilige vlammen
Boek

De zeven heilige vlammen lessen van de geascendeerde meesters van de zeven stralen ([2015])/ Aurelia Louise Jones, vertaling [uit het Engels] Marjolein Michel ; redactie Vitataal tekst & redactie ; illustratie Glenda Green

De zeven vlammen komen overeen met de zeven chakra's, elke dag is een andere vlam krachtiger. Door er dagelijks mee bezig te zijn kun je de specifieke energie in jezelf laten groeien.

Aanwezigheid

Recensie

Voor veel mensen is contact met overledenen een bekend fenomeen. In dit boek geeft de auteur in een serie lessen aan wat zij beleefd heeft om tot ascensie (verlichting) te komen. Bedoeling is om het oude karma dat je hebt opgebouwd in positieve zin te doorbreken en op een hoger plan te komen. Ze beschrijft haar contacten met bekende geascendeerde meesters uit vorige eeuwen, zoals Gautama Boeddha, Koning David, Jezus, Maria, meester Kuthumi. Zij zijn al diverse malen op aarde teruggekeerd en wijzen ons nu via spirituele contacten een weg naar ascensie. Met hen is dan ook een band op te bouwen en kan persoonlijk advies ontvangen worden. De lessen zijn opklimmend in moeilijkheidsgraad en naast inzicht worden ook meditaties aangereikt. Het boek is te zien als leidraad, maar om hiermee te werken is het zinvol om met een groep mensen, die hiervoor openstaan, regelmatig van gedachten te wisselen.

Specificaties

Nederlands | 9789460151309 | 286 pagina's

Titel De zeven heilige vlammen : lessen van de geascendeerde meesters van de zeven stralen
Auteur Aurelia Louise Jones
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Marjolein Michel
Type materiaal Boek
Uitgave Eeserveen : Uitgeverij Akasha, [2015]
Overige gegevens 286 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: The seven sacred flames. - (c)2007
ISBN 9789460151309
PPN 384097243
Rubriekscode 423
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritisme
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritisme