Op de groei. 1, Lekker eten begint in de buik : zwangerschap - 9 maanden
Boek

Op de groei. 1, Lekker eten begint in de buik : zwangerschap - 9 maanden ([2015])/ Sofie@Dumont, redactie: Melanie De Vrieze ; fotografie: Bramski

Gerechten voor zwangeren en de eerste hapjes voor de baby tot 9 maanden, met tips, natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes en adviezen voor een gevarieerde voeding vol met noodzakelijke voedingsstoffen.

Recensie

Sofie Dumont is een bekende Belgische op kookgebied. Zij was Lady Chef of The Year 2009 en presenteert een dagelijks kookprogramma op VTM. Haar zwangerschap en de geboorte van dochter Grace inspireerden haar tot dit kookboek, het eerste deel van wat een reeks moet gaan worden. Het beschrijft gerechten voor zwangeren en de eerste hapjes voor de baby tot 9 maanden. Het boek ziet er erg mooi uit: modieuze pasteltinten, sfeervolle foto's. De recepten zijn gezond maar ook bijzonder aantrekkelijk en lekker. Dumont geeft tips voor natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes en adviezen voor een gevarieerde voeding vol met noodzakelijke voedingsstoffen. Leuk zijn de ideeën voor de babyborrel en de alcoholvrije mojito doet niet onder voor de variant met alcohol. De babymaaltijden zijn geschikt voor de baby vanaf 8 maanden en ook voor de ouders heerlijk. Voor de baby worden geen zout of kruiden toegevoegd en het geheel wordt gepureerd, de ouders kruiden naar smaak en kauwen zelf. Een heel origineel en aantrekkelijk boek en een goed cadeau voor een zwangere. Met register op ingrediënt.

Specificaties

Nederlands | 9789022331835 | 208 pagina's

Titel Op de groei. 1, Lekker eten begint in de buik : zwangerschap - 9 maanden
Auteur Sofie Dumont
Instelling /Bramski, Gent
Secundaire auteur Melanie De Vrieze
Type materiaal Boek
Uitgave [Antwerpen] : Manteau, [2015]
Overige gegevens 208 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789022331835
PPN 395076943
Rubriekscode 628.44
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Voedingsvoorlichting; Zwangerschap ; Kookboeken
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Zwangerschap