Haas wil kool
Boek

Haas wil kool ([2015])/ met illustraties van Robbert Damen, auteurs: projectgroep Delubas m.m.v. Tijl Rood ; redactie Anneriek van Heugten

Haas heeft zin in kool. Maar hij kan er niet bij. Er is een hoog hek. Wat nu? Stripachtig verhaal op AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Haas heeft trek in kool, maar hij kan er niet bij, want het hek zit in de weg. Op allerlei manieren probeert Haas bij de kool te komen, maar dat blijkt erg moeilijk. Uiteindelijk helpt het lot, in de vorm van een rups, hem een handje. Dit deel uit de Haas-serie (www.haasboeken.nl) is in stripvorm. De gesproken/gedachte tekst staat in ballonnen, daarnaast zijn er blokjes tekst in vijf hoofdstukken met titel. Deze tekst staat als blokje in de karikaturale striptekeningen. Deze zijn in natuurlijke kleuren met aangeklede dieren. Er staan nog extra kaders in de tekeningen voor meer verhaal, dit zorgt voor een vrij drukke lay-out. Eenvoudig woordgebruik met basale leestekens, AVI-Start. Op het voor- en achterplat is 'het land van Haas' afgebeeld. Achter in het boek staat informatie over de andere boeken uit de serie 'Haas'*. De grappige belevenissen van Haas zijn na enkele weken leesonderwijs zelfstandig te lezen voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789053006610 | 27 pagina's

Titel Haas wil kool
Auteur Robbert Damen
Instelling /Projectgroep Delubas
Secundaire auteur Tijl Rood ; Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave [Drunen] : Delubas, [2015]
Overige gegevens 27 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
ISBN 9789053006610
PPN 393136248
Thematrefwoord Eten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Haas
Boek

Haas (2015-...)

vol. 1.2
Uitgeleend