Wat eet ik nou?
Boek

Wat eet ik nou? ([2015])/ met illustraties van Robbert Damen, auteurs: projectgroep Delubas m.m.v. Tais Teng ; redactie: Anneriek van Heugten

Haas heeft een biet. Maar zijn zus eet hem op. Haas is boos. Wat eet hij nou? Stripachtig verhaal op AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Haas heeft een grote biet die hij wil delen met zijn zus, maar zij haalt haar vrienden erbij en hap slik weg is de biet. Geholpen door zijn dierenvrienden gaat haas op zoek naar eten. Als dat mislukt, geeft haas het op. Maar dan komt zijn zus met een verrassing. Deel uit de zesdelige eerste leesboekjesserie over haas. Dit boekje is geschreven op AVI-Start. Gedrukt in een groot schreefloos lettertype. Opvallend aan deze serie is de speelse opmaak in stripvorm. De paginagrote gekleurde cartoonachtige illustraties bevatten kleine tekstblokken met de verhaallijn, tekstballonnen en omkaderde kleinere illustraties. Voor- en achterin staat een plattegrond van de omgeving waarin haas woont. Vrolijk ogend omslag. Bevat een uitgebreid serie-overzicht. Mooi verzorgde uitgave in de serie 'Haas'*. Een speels, luchtig en humoristische AVI-strip voor beginnende lezers. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789053006627 | 27 pagina's

Titel Wat eet ik nou?
Auteur Robbert Damen
Instelling /Projectgroep Delubas
Secundaire auteur Tais Teng ; Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave [Drunen] : Delubas, [2015]
Overige gegevens 27 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
ISBN 9789053006627
PPN 393136205
Thematrefwoord Eten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Haas
Boek

Haas (2015-...)

vol. 1.3
Uitgeleend