Barbie ™ in super prinses
DVD

Barbie ™ in super prinses ([2015])/ directed by Zeke Norton

4601 Prinses Kara verandert door de kus van een magische vlinder in superheldin Super Sparkle. Ze moet het koninkrijk beschermen tegen vijanden. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

3D-animatie-avontuur uit 2015 waarin Barbie de rol speelt van prinses Kara, een moderne prinses die zich inzet om de mensen in het koninkrijk te helpen. Ze gaat graag met haar twee superintelligente en technische vriendinnen op avontuur, tot verdriet van haar overbezorgde ouders. Wanneer Kara gekust wordt door een magische vlinder, verandert ze in superheldin Super Sparkle. Ze krijgt te maken met een concurrente, Dark Sparkle, maar ook met een echte vijand die de macht in het koninkrijk wil overnemen. De film bevat meer actie en gevaarlijke situaties dan vorige Barbiefilms, maar de boodschap van vriendschap, samenwerken, elkaar helpen en geloven in jezelf blijft belangrijk. Monica Meijer (cinemagazine.nl) schrijft dat 'Barbie Super prinses' verhaalelementen leent van andere superheldenfilms en dat Kara doet denken aan Mega Mindy. Zij vindt de schurk niet boeiend, maar ook: 'Desondanks zullen jonge meisjes genieten van de stoere reddingsacties en de grappige scènes (...)'. Zij geeft 3 sterren. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 5053083025717

Titel Barbie ™ in super prinses
Uniforme titel BarbieTM in princess power Super prinses Princess power Barbie Super prinses
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Zeke Norton
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal Pictures Benelux, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (70 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engels gesproken, 5 talen nagesynchroniseerd waaronder Nederlands, Frans of Engels ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Mattel Playground Productions, 2015 - Oorspronkelijke titel: BarbieTM in princess power - Bevat ook onder meer: 2 music video's en Outtakes
ISBN 5053083025717
PPN 39112594X
Genre sprookjes
Thematrefwoord Helden
Taal Engels