Lego DC Comics Super Heroes: Justice League: attack of the Legion of Doom!
DVD

Lego DC Comics Super Heroes: Justice League: attack of the Legion of Doom! ([2015])/ directed by Rick Morales

Lex Luthor en Darkseid richten de bende Legion of Doom op. Samen willen ze de Justice League van Batman verdrijven. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Animatiefilm uit 2015 die gebaseerd is op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics over Superman, Superwoman, Batman enzovoort. De Justice League is een groep superhelden onder leiding van Batman die Metropolis beschermen tegen het gespuis. Ze zijn zo succesvol dat de schurken zich gedwongen zien ook samen te werken. Lex Luthor en Darkseid richten de Legion of Doom op en proberen Batman in de val te lokken. In 2015 verscheen volgens hetzelfde concept 'Justice League vs Bizarro League'.* Renee Schonfeld (commonsense.org) vindt de film iets te lang en met een te kleine rol voor de vrouwelijke superhelden zoals Wonder Woman. Zij prijst de actie, humor en leuke rol van Cyborg en geeft 3 sterren aan 'a treat for fans'. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888210000

Titel Lego DC Comics Super Heroes: Justice League: attack of the Legion of Doom!
Uniforme titel Justice league: attack of the Legion of Doom
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Rick Morales ; Troy Baker
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment Benelux, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (74 min.) - kleur, geluid, breedbeeld (1.78:1) - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder andere: Troy Baker, Grey Griffin, Nolan North en Khary Payton. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in 4 talen waaronder Frans, 5 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2015 - Bevat ook: Click zap boom! ; Creating the sound design
ISBN 5051888210000
PPN 397282117
Genre science-fiction
Thematrefwoord Stripfiguren
Taal Engels