De superhelden en Blauwe Hork
Boek

De superhelden en Blauwe Hork (2015)/ Sylvia Heinlein, illustraties: Sabine Wiemers ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Charlotte Bakker ; redactie: Carry Elemans

Bas, Robert en Pim zijn bevriend met drie superhelden. Maar de superhelden hebben ruzie. Nu helpen ze de mensen niet meer. AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Recensie

Het verhaal gaat over drie vrienden, die zich De Besten noemen. Daarnaast zijn er drie superhelden: Gigaman, Sterrenman en Geckogirl. Deze superhelden bestaan niet alleen in strips, maar ook in het echt. De drie vrienden hebben de superhelden in de stripwinkel van de Kwaaie ontdekt. De vrienden en de superhelden doen veel samen. Tot op een dag de superhelden ruzie met elkaar krijgen. Ze doen allerlei dingen waardoor mensen last van hen krijgen. Dat is niet de bedoeling. De superhelden moeten de mensen juist helpen. De vrienden besluiten de superhelden op te sluiten en samen met de Kwaaie bedenken ze een plan om de superhelden weer elkaars vrienden te maken. Met veel vlotte illustraties in heldere kleuren, die af en toe tekstballonnen bevatten. Toegankelijk verhaal met eenvoudig taalgebruik en veel dialoog, AVI-E4. Met meelees-cd (ca. 40 min.) waarop het verhaal op AVI-niveau wordt voorgelezen. Vanaf 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789055297290

Titel De superhelden en Blauwe Hork
Auteur Sylvia Heinlein
Secundaire auteur Sabine Wiemers ; Charlotte Bakker ; Carry Elemans
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2015
Overige gegevens 40 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Die Superhelden und der blaue Honk. - Berlin : Tulipan Verlag, (c)2014
ISBN 9789055297290
PPN 395581680
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Helden ; Ruzies
Taal Nederlands