Artritis psoriatica
Boek

Artritis psoriatica (2015)/ eindredactie E.H. Coene, H. Vinke, redactie H. van Duijn, S. Kollaard ; illustraties: W. Bron, P. Buchel

Praktische en medische informatie voor patiënten en mensen in hun omgeving

Aanwezigheid

Recensie

Een uitgebreide uitleg en informatiebron betreffende de ziekte artritis psoriatica: een combinatie van gewrichtsontstekingen en huidproblemen. Door samenwerking van een groot aantal betrouwbare deskundigen uit verschillende specialistische vakgebieden is deze enorm uitgebreide en nuttige bron van informatie ontstaan, die voor patiënten het leven duidelijker en dragelijker kan maken. Het is vooral de combinatie van huid- en gewrichtsproblemen die het de patiënt moeilijk maakt om normaal te kunnen functioneren. De gewrichts- en huidproblemen hebben een enorme invloed op het gevoel van eigenwaarde en dus op het sociale leven en de seksualiteit. Medicijnen, oefenvormen, behandelmethodes, huidverzorging, omgaan met stress en ziektekosten: het is een greep uit de onderwerpen die belangrijk en nuttig zijn voor iedere patiënt, maar ook voor hun familie en naasten. Een aanrader dus. Deze nieuwe uitgave is geactualiseerd en herzien in verband met nieuwe inzichten.

Specificaties

Nederlands | 9789086483204 | 204 pagina's

Titel Artritis psoriatica
Uniforme titel Zorgboek artritis psoriatica Zorgboeken
Secundaire auteur E.H. Coene ; H. Vinke ; H. van Duijn ; W. Bron
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave [Amsterdam] : Stichting September, 2015
Overige gegevens 204 pagina's - illustraties - 28 cm
Annotatie De volgende organisaties werkten aan het zorgboek mee: Reumafonds, Psoriasis Vereniging Nederland, Psoriasis Federatie Nederland, Nederlandse Vereniging voor Reumatologie, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, Ergotherapie Nederland, V&VN Dermatologie, V&VN Reumatologie, Wetenschappelijk Instituut van de KNMP, Optima Farma, de beroepsorganisatie van Apothekersassistenten, Farmaceutisch Consulenten en Farmaceutisch Managers, Infolijn Alternatieve Geneeswijzen, Blik op Werk, Zorgbelang Nederland, Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF), Nederlands Instituut van Psychologen, MEE Nederland, Consumentenbond, Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD), Zorgverzekeraars Nederland - 1e druk: 2009 - Met index, literatuuropgave - (Zorgboeken)
ISBN 9789086483204
PPN 393493997
Rubriekscode 605.18
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Artritis psoriatica
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Gewrichtsziekten

Relaties/Serie

Zorgboeken
Boek

Zorgboeken (1998-...)

vol.
Uitgeleend