Onthuld geheim
Boek

Onthuld geheim ([2015])/ L. Marie Adeline, vertaald [uit het Engels] door Marike Groot en Sander Brink

Een vrouw begeleidt een nieuwelinge binnen het S.E.C.R.E.T. -genootschap dat de diepste seksuele wensen van vrouwen in vervulling laat gaan.

Recensie

Derde en laatste deel van de S.E.C.R.E.T.-reeks. Ook in dit deel worden seksuele fantasieën van vrouwen ingewilligd door het geheime genootschap S.E.C.R.E.T. met als doel de vrouwen zelfbewust en energiek te maken. Goede seks is daarvoor het ultieme middel. Cassie, een jonge weduwe en serveerster in een restaurant in New Orleans, is weer een van de hoofdpersonen. Zij werkt ook als mediator bij S.E.C.R.E.T. en de 41-jarige Solange, tv-journaliste, is haar nieuwe pupil. Solanges erotische fantasieën komen tot leven. Ook in dit deel zijn de geselecteerde mannen genotbrengers en doen hun uiterste best de kandidate seksueel te verrassen en te behagen In dit deel wordt nadrukkelijk onderscheid aangebracht tussen lust en liefde, en zoals het in een romantisch verhaal betaamt, trekt de liefde aan het langste eind. Dat geldt zowel voor Cassie als voor Solange. De seksscènes zijn zeer expliciet en steeds vanuit de vrouwelijke kant beschreven. Een uitdagend erotisch boek.

Specificaties

Nederlands | 9789492086105 | 303 pagina's

Titel Onthuld geheim
Auteur L. Marie Adeline
Secundaire auteur Marike Groot ; Sander Brink
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Orlando, [2015]
Overige gegevens 303 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Secret revealed. - New York : Broadway Books, (c)2014 - Vormt tezamen met: S.E.C.R.E.T en: Gedeeld geheim een trilogie
ISBN 9789492086105
PPN 392459396
Genre erotisch verhaal
Taal Nederlands