Ontdekkingsreis innerlijk licht
Boek

Ontdekkingsreis innerlijk licht spirituele oefeningen met kundalini-energie : werkboek (2015)/ Pierjasi, Deel 1, De basis

Oefen- en werkboek over de basis van het spiritueel bewust worden en voor zuivering en healing gebruiken van de kundalini-energie.

Aanwezigheid

Recensie

Als oefen- en leesboek opgezette publicatie over de oerkracht kundalini en spirituele bewustwording. In dit eerste van de in totaal drie delen geplande uitgaven staat contact maken/zuiveren en healen van de zeven energielichamen centraal, met nadruk op het etherische-, emotionele en mentale energielichaam. In deel twee 'De Kern' wordt dat het spirituele lichaam en drie hogere energielichamen, die het besef van het ware ik/ hogere zelf vergroten; in het slotdeel 'De Voltooiing' komt de toegang tot de meest innerlijke bron aan bod. Ieder hoofdstuk begint met focuspunt(en) en eindigt met checkpunten. Naast kundalini wordt gebruikgemaakt van luchtenergie (prana) en aarde- en kosmische energie (healing energie), met thema's als genezing, gronding, emoties en het getal zeven die vanuit een (voor menig lezer misschien wat te brede) interdisciplinaire aanpak (yoga, taoïsme/qi gong, antroposofie esoterisch christendom) behandeld worden. Met website en index. De auteur doet al vele jaren onderzoek naar kundalini-energie en geeft aura-readingen en healingen. Voor iedereen die bezig is met zijn spirituele ontwikkelingsweg.

Specificaties

Nederlands | 9789051799095 | 354 pagina's

Titel Ontdekkingsreis innerlijk licht : spirituele oefeningen met kundalini-energie : werkboek
Auteur Pierjasi
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Gopher, 2015
Overige gegevens 354 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789051799095
PPN 393639487
Rubriekscode 158.27
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kundalini
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Kundalini