Overspel. Serie 3
DVD

Overspel. Serie 3 ([2015])

Advocaat Willem Steenhouwer gaat gebukt onder het feit dat zijn vroegere client Couwenberg niet voor alles veroordeeld is wat hij hem heeft aangedaan.

Recensie

Na twee jaar pauze kwam het derde en laatste seizoen (2015) van de psychologische thrillerserie van de VARA. In de hoofdrollen Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr. De louche makelaar Couwenberg (Prins) zucht in de gevangenis. Het door Sylvia Hoeks en Fedja van Huêt gespeelde koppel treedt eindelijk na al hun ups en downs in het huwelijk. Maar er zijn ook nieuwe personages. Thekla Reuten speelt de mysterieuze Anna, die het ook op Couwenberg heeft voorzien. Dat levert genoeg verwikkelingen op voor tien meeslepende afleveringen. Mark Roos (Algemeen Dagblad 26-10-'13) noemt Overspel 'een schoolvoorbeeld van de toegenomen kwaliteit van het Nederlandse tv-drama' en 'een bloedstollend kijkavontuur over criminaliteit, verraad, familiebanden, moord, (on)trouw en rancune'. De eerste serie werd bekroond met een Gouden Kalf voor Beste televisiedrama en Beste actrice (Lodeizen), serie 2 kreeg een nominatie voor Beste acteur (Huêt). Naar het derde seizoen kijken ca. 1 miljoen kijkers per aflevering.

Specificaties

Nederlands | 8717344755023

Titel Overspel. Serie 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Sylvia Hoeks ; Fedja van Huêt
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Bridge, [2015]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Acteurs onder andere: Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt. - Nederlands gesproken, Engels ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Nederland : VARA, 2015
ISBN 8717344755023
PPN 397074239
Genre thriller
Taal Nederlands