Vlechten
Boek

Vlechten stap voor stap ([2015])/ Laura & Marie, vertaling [uit het Deens]: Lammie Post-Oostenbrink

Wil je een bijzondere vlecht in je haar? Een visgraatvlecht of een gedraaide watervalvlecht? Met stap voor stap uitleg en veel kleurenfoto's. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelf vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Haren vlechten blijft populair onder jonge meiden, want het kost vrijwel niets om er hiermee onderscheidend uit te zien. Er verschijnen geregeld boeken over haarvlechten. Dit is een bijzonder exemplaar, geschreven door twee jonge Deense meiden. Via Instagram en hun eigen Youtube-kanaal verwierven ze wereldfaam met hun creaties. Van klassiek tot feestelijk, van melkmeisje tot celebrity, dit boek bevat een keur aan bekende en bijzondere vlechten. Met originele varianten met bloemen en specials voor Valentijn. De stap voor stap uitleg van elke coupe met heldere foto's is natuurlijk dé succesfactor van dit boek. Bij elke vlecht staan de moeilijkheidsgraad, de benodigdheden en de tijd die het vlechten duurt. Van enkele vlechten kun je een filmpje op Youtube bekijken. Dat de meiden zelf op de foto staan, open en eerlijk, zonder gebruik van photoshop geeft het een extra authentieke uitstraling en maakt het resultaat beter bereikbaar. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelf vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021674889 | 103 pagina's

Titel Vlechten : stap voor stap
Auteur Laura Kristine Arnesen
Secundaire auteur Marie Moesgaard Wivel ; Lammie Post-Oostenbrink
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Ploegsma, [2015]
Overige gegevens 103 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Colofon vermeldt: tekst en foto's: Laura Kristine Arnesen en Marie Moesgaard Wivel - Vertaling van: Fletninger. - Kopenhagen : People's Press, 2014
ISBN 9789021674889
PPN 395240875
Rubriekscode 615.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Haarverzorging
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Haarverzorging