Cheerleading
Boek

Cheerleading ([2015])/ Don Wells, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Catalien van Paassen ; eindredactie: Jannie van der Leer

Kennismaking met cheerleading, bedoeld om andere sporters aan te moedigen. Met aandacht voor o.a. de geschiedenis, stunts en bewegingen, optreden en bekende cheerleaders. Met actiefoto's in kleur en website met luisterversie, filmpjes enz. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Cheerleading, afkomstig uit de Verenigde Staten, is bedoeld om andere sporters aan te moedigen maar wordt tegenwoordig ook gezien als zelfstandige tak van sport. Cheerleaders moedigen niet alleen aan maar vermaken de toeschouwers tegelijkertijd. In dit boek, geïllustreerd met grote en kleinere kleurenfoto's, lees je wat je nodig hebt om deze vorm van sport te beoefenen. Wat gebeurt er tijdens optredens, welke stunts en bewegingen worden er gemaakt, hoe word je cheerleader van beroep en welke Amerikaanse sterren zijn als cheerleader begonnen? Achterin staat een lijst met moeilijke woorden, een quiz en een register. Bovendien is een code toegevoegd voor de website www.avplus.nu, waarmee je toegang krijgt tot de luisterversie, filmpjes, spelletjes en werkbladen. Het boek blijft wat informatie betreft tamelijk oppervlakkig. Dat komt door de erg korte teksten. Gelukkig is er nog wel een stukje tekst gewijd aan de Nederlandse situatie. Maakt deel uit van de serie 'Sport en passie'*. Het geheel ziet er door de vele illustraties flitsend uit. Bedoeld voor kinderen van ca. 9 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461753465 | 24 pagina's

Titel Cheerleading
Auteur Don Wells
Secundaire auteur Catalien van Paassen ; Jannie van der Leer
Type materiaal Boek
Uitgave [Etten-Leur] : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2015]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Cheerleading. - Weigl Publishers Inc., (c)2014. - (In the zone)
ISBN 9789461753465
PPN 392823934
Rubriekscode 616.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Cheerleading
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Cheerleading

Relaties/Serie

Corona AV+
Boek

Corona AV+ (2014-...)

vol.
Uitgeleend
Sport en passie
Boek

Sport en passie (2015-...)

vol.
Uitgeleend