Tennis
Boek

Tennis ([2015])/ Don Wells, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Catalien van Paassen ; eindredactie: Jannie van der Leer

Kennismaking met tennis, met aandacht voor o.a. de geschiedenis, de puntentelling, de spelregels en bekende tennissterren. Met actiefoto's in kleur en website met luisterversie, filmpjes enz. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Recensie

Weet je welke tennister al jarenlang de best betaalde sportvrouw ter wereld is? En hoe je een tennniselleboog kunt voorkomen? In de serie 'Sport en passie'* verschijnt deze uitgave over tennis. In negen korte hoofdstukken van een dubbele bladzijde wordt beknopt uitgelegd wat voor sport het is, wat je ervoor nodig hebt, waar en hoe je het speelt en wat de spelregels en puntentelling zijn. Aansluitend volgt informatie over bekende spelers en speelsters van vroeger en nu. Achterin staan een korte woordenlijst, een korte tennistest en een register. Overzichtelijke lay-out met veel kleurenillustraties. In de uitgave staat een code die toegang geeft tot de website www.avplus.nu waarop zowel de luisterversie staat als filmpjes, weblinks, puzzels en quizzen. Full-colour uitgave met aantrekkelijke omslag die is bedoeld als een eerste kennismaking met de tennissport. Er wordt ook kort aandacht besteed aan de tennissport in Nederland. Voor kinderen van ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461753489 | 24 pagina's

Titel Tennis
Auteur Don Wells
Secundaire auteur Catalien van Paassen ; Jannie van der Leer
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, Ars Scribendi, [2015]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Tennis. - Weigl Publishers Inc., (c)2014. - (In the zone)
ISBN 9789461753489
PPN 39282390X
Rubriekscode 619.61
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tennis
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Tennis

Relaties/Serie

Corona AV+
Boek

Corona AV+ (2014-...)

vol.
Uitgeleend
Sport en passie
Boek

Sport en passie (2015-...)

vol.
Uitgeleend