Grote gravers
Boek

Grote gravers ([2015])/ Aaron Carr, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Jannie van der Leer ; eindredactie en bewerking: Simon van der Sluijs

Hoe ziet een graafmachine eruit en wat kunnen ze doen voor werk? Kennismaking met grote kleurenfoto's en een interactieve website. Voor o.a. vergroten van de woordenschat. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 6,5 jaar.

Recensie

Graafmachines staan centraal in de subserie 'Groot & sterk'* van de overkoepelende reeks 'Corona AV+'. In negen korte overzichtelijke hoofdstukken van een dubbele pagina wordt informatie gegeven over deze machines. De opmaak, de leesbaarheid en de inhoud van de teksten is afgestemd op jonge kinderen. Bevat teksten van één zin in een heel grote, vetgedrukte schreefloze letter voor beginnende lezers en een langere tekst om voor te lezen. De mooie kleurenfoto's beslaan soms één, soms twee pagina's, met af en toe nog een kleine foto erbij. De laatste twee pagina tonen alle pagina's op postzegelformaat met daarbij de nieuwe woorden. Bij dit boek hoort ook een website waarop filmpjes en foto's te bekijken zijn, activiteiten uit te voeren en mee te doen aan een quiz. De inlogcode hiervoor staat achter in het boek. De reeks is speciaal ontwikkeld om de woordenschat voor jonge kinderen te vergroten. Geschikt om voor te lezen aan en te bekijken met kinderen vanaf ca. 4 jaar en voor kinderen vanaf ca. 6,5 jaar om zelf te lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789461753618 | 24 pagina's

Titel Grote gravers
Auteur Aaron Carr
Secundaire auteur Jannie van der Leer ; Simon van der Sluijs
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2015]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 23 × 25 cm
Annotatie Vertaling van: Excavators. - Weigl Publishers Inc., (c)2014. - (Mighty machines)
ISBN 9789461753618
PPN 392821338
Rubriekscode 692.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Graafmachines; Beweegbare boeken
PIM Rubriek Verkeer en Vervoer
PIM Trefwoord Graafmachines

Relaties/Serie

Corona AV+
Boek

Corona AV+ (2014-...)

vol.
Uitgeleend
Groot & sterk
Boek

Groot & sterk (2015-...)

vol.
Uitgeleend
Aaron Carr