Penoza. 4: Penoza IV
DVD

Penoza. 4: Penoza IV ([2015])/ Diederik van Rooijen, regie Diederik van Rooijen

Na de aanslag op haar leven herstelt Carmen langzaam. Ondertussen woedt er een bende-oorlog in de stad en de officier van justitie vraagt haar om te infiltreren.

Recensie

Seizoen 4 (2015) van deze harde en spannende Nederlandse televisieserie met glansrollen voor onder meer Monic Hendrickx, Eric Corton, Peter Blok en Marcel Musters. Carmen heeft de aanslag op haar leven overleefd en ontwaakt uit haar coma. Na haar revalidatie mag ze haar proces afwachten in de gevangenis. Ze krijgt bezoek van de officier van justitie die haar vraagt te infiltreren in een bende die verwikkeld is in een machtsstrijd. Het vierde seizoen van Penoza is op televisie een groot succes en trekt gemiddeld per aflevering meer dan een miljoen kijkers. Voor NPO3 is de reeks verreweg het best bekeken programma. Remakes werden al gemaakt in de Verenigde Staten, Polen en Rusland. Ook beschikbaar in box met seizoen 1 t/m 4.

Specificaties

Nederlands | 8717344756839

Titel Penoza. 4: Penoza IV
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Diederik van Rooijen ; Monic Hendrickx ; Olga Zuiderhoek
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Just Bridge Entertainment, [2015]
Overige gegevens 2 dvd-video's (.. min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Acteurs onder andere: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Jacob Derwig, Barry Atsma. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: Nederland : NL Film, 2015
ISBN 8717344756839
PPN 39717151X
Genre thriller
Thematrefwoord Georganiseerde misdaad
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Penoza
DVD

Penoza (2010-...)

vol. Seizoen 4
Uitgeleend