Meiden van de Herengracht
DVD

Meiden van de Herengracht ([2015]), regie Harald van Eck

Drie hartsvriendinnen helpen elkaar om hun drukke carrière zo goed mogelijk te combineren met hun turbulente privéleven.

Recensie

Nederlandse bewerking van de serie Lipstick Jungle, oorspronkelijk geschreven door dezelfde auteur als Sex & the city! De kijker volgt het glamourleven van drie jonge vrouwen in de grachtengordel: Hanna staat aan het roer van een modelabel, maar de laatste collectie flopt en de ware liefde heeft ze ook nog niet gevonden. Wendy is een tv-bons met een stroef huwelijk en Nico is hoofdredacteur van een toonaangevende glossy. Zij verliest zich in de affaire met een jonge fotograaf. Door hun onderlinge vriendschap houden de vrouwen elkaar op de been. Met onder meer Sarah Chronis, Fockeline Ouwekerk en Kim Pieters. Kijkers waarderen de serie met een 7,5 en vinden het qua sfeer lijken op de hitserie Julia's tango. Hoewel de serie zeker waardering kreeg was het kijkcijfer van de eerste aflevering (337.000) niet heel erg hoog. Er is nog geen sprake van een tweede seizoen. Uitgezonden door NET 5. 8 afleveringen van 45 minuten.

Specificaties

Nederlands | 8717344758062

Titel Meiden van de Herengracht
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Harald van Eck ; Sarah Chronis ; Fockeline Ouwerkerk ; Kim Pieters
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2015]
Overige gegevens 3 dvd-video's (8 × 45 min) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Sarah Chronis, Fockeline Ouwerkerk, Kim Pieters. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: Nederland, 2015
ISBN 8717344758062
PPN 397801777
Taal Nederlands