Kattenoog. Serie 1
DVD

Kattenoog. Serie 1 ([2015]), regie Douglas Boswell

De drie tieners Robin, Simone en Elias richten de Griezelclub op. Ze gaan op zoek naar het kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Belgisch-Nederlandse jeugdserie van RTL Telekids en VTM Kzoom, geschreven door Anjali Taneja (Het huis Anubis). In het dorpje Kattenoog gebeuren iedere maand bij volle maan onverklaarbare zaken. De drie tieners Robin, Simone en Elias die alles weten van heksen, vampiers en weerwolven richten de Griezelclub op om de bewoners van het dorp tegen griezelig gespuis te beschermen en het Kattenoog te vinden, een mysterieuze heksensteen met magische krachten. Maar ook een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV wil het mysterie oplossen. Met onder meer Ralf Mackenbach (winnaar Junior Eurovisie Songfestival 2009), Britt Scholte (Brugklas), zanger Ian Thomas, Birgit Schuurman, Kürt Rogiers en Urbanus en gastrollen van onder meer Daniel Boissevain en Catherine Keyl. Vanaf ca. 10 jaar. .

Specificaties

Nederlands | 8717344757904

Titel Kattenoog. Serie 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Douglas Boswell ; Birgit Schuurman ; Eline De Munck
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2015]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 50 min) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Birgit Schuurman, Eline De Munck, Britt Scholte, Ian Thomas. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: België, 2015
ISBN 8717344757904
PPN 397800681
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Heksen
Taal Nederlands