Kerstavond met Olaf
Boek

Kerstavond met Olaf ([2015])/ tekst Jessica Julius, illustraties Olga T. Mosqueda ; verteld door Carlo Boszhard ; vertaling [uit het Engels] Adrienne Hak

Het is kerstavond. Anna, Elsa en Olaf liggen rustig te slapen. Als Olaf wakker schrikt, ziet hij een slee door de lucht vliegen! Prentenboek met computeranimaties gebaseerd op de Disney-film en een bewerking van het gedicht 'The Night before Christmas'. Met cd. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het is kerstavond. Anna, Elsa en Olaf liggen in bed. Bij de haard hangen sokken. Waarom? Dan klinkt er een enorm kabaal. Olaf springt uit bed en kijkt naar buiten. Daar vliegt een slee door de lucht. Er ploft iets naar beneden. Opeens steken er twee benen uit de schoorsteen, daarna volgt de rest van een man die een grote zak met pakjes op de grond zet. Voor iedereen wat en Olaf krijgt een knuffel. Dan vertrekt de slee weer. Nederlandstalige bewerking van het Amerikaanse gedicht 'The night before Christmas' met personages uit de populaire Disney-film 'Frozen'. De (soms wat onregelmatig) rijmende tekst staat in een speels lettertype door de paginavullende illustraties. Op de bijgevoegde cd wordt het verhaal voorgelezen door Carlo Boszhard, die in de Nederlandse versie van de film de stem van Olaf doet. Aardig kerstverhaaltje voor kleine Frozen fans vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047620112

Titel Kerstavond met Olaf
Uniforme titel Disney Frozen
Auteur Jessica Julius
Instelling /Disney Enterprises ; /The Walt Disney Company
Secundaire auteur Olga T. Mosqueda ; Carlo Boszhard ; Adrienne Hak
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, [2015]
Overige gegevens 30 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - cd
Annotatie Disney staat boven Frozen. - Colofon vermeldt: (c)Disney Enterprises, Inc.
ISBN 9789047620112
PPN 397132336
Genre kerstverhaal
Thematrefwoord Kerstmis ; sprookjesfiguren ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands