Il viaggio di Laurent
Boek

Il viaggio di Laurent (Settembre 2004)/ S. Deon, S. Pistolesi, N. Romanelli, redazione: Donatella Sartor ; illustrazioni: Alfredo Belli

Op zoek naar zijn afkomst onderneemt Laurent een reis die hem naar Florence en Rome leidt. Dit zorgt voor een hernieuwde band met zijn familie, maar ook met de Italiaanse kleuren, smaken en geuren. Met opdrachten, oefeningen en cd.

Aanwezigheid

  • Aanwezig
    Literatuur en Cultuur - 1e verd. - Romans Andere talen - Schooluitgaven ITALIAANS DEON

Recensie

Op zoek naar zijn afkomst begint Laurent een reis die begint in Parijs en hem naar Florence, Rome en Positano leidt. Deze ervaring en de ontmoeting met Luigi, een ver familielid, zorgen voor een nieuwe en diepe verbinding met zijn familie, maar ook met de typisch Italiaanse kleuren, smaken en geuren. Aantrekkelijk vormgegeven leerboekje uit de reeks 'Imparare Leggendo'* op niveau 2, compleet met woordenlijst, na elk hoofdstuk verschillende grammatica- en begripsoefeningen en drie dossiers; over Italiaanse muziek, spaghetti voor middernacht en Rome en de cinema. Met veel kleurenillustraties. Op de bijgeleverde cd staat de voorgelezen versie van het verhaal en uitspraak- en luisteroefeningen. Het verhaal is onderhoudend en het boekje is uitstekend geschikt om op een speelse en toegankelijke manier Italiaans te leren. Voor de gevorderde lezer. Niveau: B1.

Specificaties

Italiaans | 9788853001290 | 72 pagina's

Titel Il viaggio di Laurent
Auteur S. Deon
Secundaire auteur S. Pistolesi ; N. Romanelli ; Donatella Sartor ; Alfredo Belli
Type materiaal Boek
Uitgave [Genua] : Cideb, Settembre 2004
Overige gegevens 72 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - cd
ISBN 9788853001290
PPN 400366312
Taal Italiaans

Relaties/Serie

Imparare leggendo
Boek

Imparare leggendo (2003-...)

vol. Livello due B1
Uitgeleend