Happi.food
Boek

Happi.food all the time ([2015])/ redactie en samenstelling: Ellen Ruwe, eindredactie: Adrienne van Vulpen ; receptenfotografie: Marcel van Driel, Jeroen van der Spek, Harold Pereira, Eric van Lokven

Recepten die eerder verschenen in het tijdschrift 'Happinez', zonder vlees of vis, wel met veel soorten granen, zaden, bessen en veel groenten.

Recensie

Actuele recepten voor elk moment van de dag, gekozen uit nummers van het tijdschrift 'Happinez' van de afgelopen vijf jaargangen. Voor ontbijten, smoothies, salades, maaltijdsoepen en lichte bouillons, tussendoor: vooral veel groenteschotels, hoofdgerechten, toetjes en afgesloten met zoete snacks als repen, vruchtensnoepjes en meer. Alle recepten zijn zonder vlees of vis, slechts in enkele toetjes worden tarwebloem en kristalsuiker/rietsuiker gebruikt. De recepten vragen veel ingrediënten, de meesten goed verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkels (goji-, moerbei- en incabessen, tarwegraspoeder, chiazaad, freekeh, hennepzaad, kamut, teffmeel, matchathee enzovoort). Ook de bereiding is vaak ingewikkeld en vraagt tijd. Ze zijn daarom minder geschikt om 's avonds na het werk nog te gaan maken. Gericht op thuiskoks met enige ervaring: in het recept staan ingrediëntenopgave en handelingen geïntegreerd, vaak met wat extra informatie. Mooi verzorgd uitgegeven met sfeervolle foto's van groenten en zonnige natuurfoto's en bij elk recept een aantrekkelijke gerechtfoto. Met receptenregister.

Specificaties

Nederlands | 9789400506749 | 191 pagina's

Titel Happi.food : all the time
Secundaire auteur Ellen Ruwe ; Marcel van Driel
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Happinez, [2015]
Overige gegevens 191 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789400506749
PPN 393714934
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken