Out of the dark
DVD

Out of the dark ([2015])/ directed by Lluís Quílez

Wanneer Sarah en Paul van Londen naar Bogotá verhuizen, wordt hun dochtertje bedreigd door duistere krachten in hun nieuwe huis.

Recensie

De eerste speelfilm van de Spaanse regisseur Lluís Quílez is een Spaans-Colombiaanse coproductie met in de hoofdrollen Engels/Amerikaanse acteurs: Scott Speedman (The captive) en Julia Stiles (Dexter; Blue). Het jonge stel Paul en Sarah verhuist met hun 6-jarige dochtertje van Londen naar Bogotá, waar Sarah haar vader opvolgt als directeur van een papierfabriek. Ze gaan wonen in een groot landhuis aan de rand van de jungle. Al gauw blijkt dat er duistere schimmen door het huis lopen die het dochtertje bedreigen. Sarah en Paul moeten de strijd aangaan met bovennatuurlijke krachten en ontdekken ook een duister familiegeheim. Dennis Harvey (variety.com) schrijft dat de film veel griezelclichés biedt en een niet-origineel verhaal, maar ook verzorgd gemaakt is en goed geacteerd: 'the pic should do its job as a routinely passable time-killer (...)'.

Specificaties

Engels | 8715664116319

Titel Out of the dark
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Lluís Quílez ; Julia Stiles ; Scott Speedman ; Stephen Rea
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld (16:9) - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Julia Stiles, Scott Speedman, Stephen Rea. - Engels gesproken, Frans nagesynchronisserd, Nederlands of Frans ondertiteld - Videoversie van de film: Spanje : Apaches Entertainment, 2014
ISBN 8715664116319
PPN 397189869
Genre griezelverhaal
Taal Engels