Smurfenstreken
DVD

Smurfenstreken = Artifices Schtroumpfants ([2015])/ directors George Gordon, Bob Hathcock, Carl Urbano, Rudy Zamora

Vijf avonturen van het blauwe kaboutervolkje waarin de Smurfen zich steeds allerlei narigheid op de hals halen. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Zes afleveringen van de Amerikaanse tekenfilmserie 'The Smurfs'. De Hanna-Barbera Studios maakten tussen 1981 en 1990 zo'n 425 afleveringen op basis van de stripverhalen van de Belgische tekenaar Peyo (Pierre Culliford). Onder leiding van Grote Smurf beleven de blauwe kabouters allerlei avonturen, vaak met hun grote vijand, tovenaar Gargamel. Deze keer draait alles om de grappen, grollen en poetsen die het kleine volkje soms per ongeluk uithaalt. In de aflevering 'Smurfenstreken' probeert Gargamel de Smurfen in de val te laten lopen door zich voor te doen als een toversmurf. Maar Grote Smurf is niet voor een gat te vangen. Mede dankzij veel herhalingen op tv, twee bioscoopfilms (2011 en 2013) en merchandising zijn de kleine blauwe mannetjes nog steeds populair. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5412012164833

Titel Smurfenstreken = Artifices Schtroumpfants
Uniforme titel Artifices Schtroumpfants
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur George Gordon ; Bob Hathcock ; Carl Urbano ; Rudy Zamora ; Peyo ; Yvan Delporte
Type materiaal DVD
Uitgave [Beerzel] : Lime-Lights Pictures, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 60 min.) - kleur, geluid - 12 cm
Annotatie Nederlands of Frans gesproken. - Gebaseerd op ideeën en verhalen van Peyo en Yvan Delporte - Videoversie van de animatiefilms: Verenigde Staten : Hanna-Barbera Productions, Inc., (c)1981 - Bevat: Smurfenstreken ; Het vergrootmenseltje ; Smurf van winkel ; Geen tijd voor Smurfen ; De mantel van Lolsmurf ; De pop van Driftige
ISBN 5412012164833
PPN 397198523
Taal Nederlands