Dokter Pip
Boek

Dokter Pip (2015)/ Guusje Nederhorst, tekst, omslag en illustraties: The Dreamchaser Studios BV

Pip wil spelen, maar Woezel wil slapen. Hij zegt dat hij een beetje ziek is. Daar weet dokter Pip wel raad op! Vierkant prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Woezel en Pip zijn twee hondjes en goede vrienden. In dit boekje probeert Pip Woezel 's morgens wakker te maken om te gaan spelen, maar Woezel wil liever blijven slapen en zegt dat hij buikpijn heeft. Pip vraagt tante Perenboom om raad, en die zegt dat Woezel een goede dokter nodig heeft. Misschien kan dokter Pip wel helpen? Pip neemt haar dokterskoffertje en doet overal verband waar Woezel pijn heeft. Wanneer Woezel wakker wordt, is hij bijna helemaal in verband gewikkeld... Dit vierkante gebonden peuterboekje is een herziene uitgave van de hardkartonnen editie 'Dokter Pip'*, nu in iets groter formaat. De boekjes zijn gebaseerd op de oorspronkelijke, populaire verhalen over Woezel en Pip van Guusje Nederhorst. Op de linkerpagina staat steeds de tekst, met een titeltje en een kleine tekening tegen een felgekleurde achtergrond. Op de rechterpagina staat steeds een paginagrote illustratie. Er is ook een animatieserie gemaakt van Woezel en Pip, en een website met spelletjes, liedjes, filmpjes en verhaaltjes die worden voorgelezen. Geschikt voor peuters vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025868789

Titel Dokter Pip
Instelling Dromenjager, Amsterdam
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Leopold, 2015
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst. - Omslag heeft sticker met vermelding: Woezel & Pip, 10 jaar - Herziene uitgave van: Amsterdam : Dromenjager, 2013
ISBN 9789025868789
PPN 394063414
Thematrefwoord Ziek zijn ; Artsen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst