Saving hope. 2. Het complete tweede seizoen
DVD

Saving hope. 2. Het complete tweede seizoen ([2015])/ Morwyn Brebner

Na een lange tijd is chirurg Charles uit zijn coma ontwaakt maar hij heeft nog altijd banden met het hiernamaals. Deze banden probeert hij te verbreken omdat ze een risico vormen voor zijn leven en zijn relatie met zijn verloofde Alex.

Recensie

Tweede seizoen van de Canadese paranormale ziekenhuisserie met Erica Durance (I me wed), Michael Shanks en Daniel Gillies. Alex Reid is chirurg in het (fictieve) Hope Zion Hospital in Toronto waar haar verloofde, Charles Harris, ook als chirurg werkt. Door een auto-ongeluk raakt Charles in coma, waarna hij als geest door zijn eigen ziekenhuis zwerft en contact kan leggen met andere patiënten op de grens van leven en dood. Alex zet zo goed mogelijk haar leven voort, ze krijgt te maken met diverse patiënten met lastige medische problemen, maar ook met Joel Goran, een nieuwe collega en haar vroegere geliefde. Geoff Berkshire (variety.com) noemt de serie een kruising tussen Ghost en Grey's Anatomy, voorspelbaar en van gemiddelde kwaliteit, met een sterke rol van Durance. Gebruikers op de IMDb geven de serie een 7,4. Seizoen 2 (2013) bevat 18 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8713045245696

Titel Saving hope. 2. Het complete tweede seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Michael Shanks ; Erica Durance ; Daniel Gillies
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One Benelux, [2015]
Overige gegevens 4 dvd-video's (ongeveer 754 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Michael Shanks, Erica Durance, Daniel Gillies. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Canada, 2013
ISBN 8713045245696
PPN 397876521
Genre dokters-, verpleegsters- en ziekenroman
Taal Engels