Mindfulness pocketboek
Boek

Mindfulness pocketboek kleine oefeningen voor meer ontspanning en rust in je leven (oktober 2015)/ Gill Hasson, vertaling [uit het Engels]: Lette Vos ; redactie: Marleen van Os, tekstredactie en vertaling

Pocketboek vol praktische tips en aandachttechnieken om meer controle te krijgen op het leven en negatieve denkpatronen te doorbreken.

Aanwezigheid

Recensie

Praktisch pocketboek met meer dan honderd oefeningen om rustig en kalm te worden in allerlei herkenbare situaties. Deze aandachttraining is een hulpmiddel om (weer) grip te krijgen op het leven en is verdeeld over vijf thema's: dagelijks leven, werk, lichaam en geest, relaties en voeding. Telkens wordt hierbij een specifieke situatie beschreven met vervolgens technieken, suggesties en praktische tips. De auteur is docente aan de universiteit van Sussex en geeft o.a. trainingen. Haar motivatie is om mensen te helpen zich bewust te worden dat een andere manier van denken hun leven positief kan veranderen. Stap voor stap leert ze de lezer om aandachtig te zijn en steeds meer in balans te raken, waardoor negatieve denkpatronen worden doorbroken en stress vermindert. Mindfulness is erg actueel en min of meer een hype; de meerwaarde van dit boekje is, dat het toegankelijk is voor iedereen, overzichtelijk, praktisch en vooral inspirerend. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Specificaties

Nederlands | 9789462960237 | 127 pagina's

Titel Mindfulness pocketboek : kleine oefeningen voor meer ontspanning en rust in je leven
Auteur Gill Hasson
Instelling /Marleen van Os tekstredactie en vertaling, Utrecht
Secundaire auteur Lette Vos
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Culemborg : AnderZ, oktober 2015
Overige gegevens 127 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Mindfulness pocketbook. - Chichester : Capstone Publishing Ltd., (c)2015
ISBN 9789462960237
PPN 394352564
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Mindfulness
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Mindfulness