Lego Friends
Boek

Lego Friends bouw je eigen avontuur ([2015])/ written by Hannah Dolan, photography by Gary Ombler

Maak kennis met Liza van Lego Friends, die net een nieuwe auto heeft. Met bouwtips rond de avonturen met Liza's vriendinnen en voor de auto. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit rijk geïllustreerde boek maken we kennis met Liza van Lego Friends. Zij woont in Heartlake City en heeft een nieuwe cabriolet. Samen met haar vriendinnen Stephanie, Mia, Olivia, Emma en Andrea gaat ze op avontuur in de stad op zoek naar nieuwe plekjes. Een picknick in het park, de kermis in Heartlake City en een avonturenweekend staan bv. op de agenda. Na de kennismaking volgen de bouwinstructies voor de auto en leer je de vriendinnen kennen. In diverse kleine kaders volgen instructies over het gebruik van het boek, uitleg over de taal van Lego-bouwers, soorten tegels, platen enz. De verschillende avonturen zijn uitgewerkt via korte tekstblokjes en duidelijke kleurenfoto's. In een apart kader staan ideetjes die je zelf kunt bouwen. Bij het handelsexemplaar wordt in een cassette een zakje legostenen* meegeleverd om Liza en de cabriolet te bouwen. Bevat een duidelijke inhoudsopgave, geen register. Uitgave die zeker in de smaak zal vallen bij de Lego Friends fans. Eerder verschenen 'Lego Friends: het grote vriendinnenboek' (2014) en 'Lego Friends: het boek vol avonturen (2015)**. Geschikt als kijk- en doeboek voor vooral meiden vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048826261 | 77 pagina's

Titel Lego Friends : bouw je eigen avontuur
Uniforme titel Bouw je eigen avontuur
Auteur Hannah Dolan
Secundaire auteur Gary Ombler ; Olav Beemer
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Moon, [2015]
Overige gegevens 77 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm - doos met legostukjes
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Colofon vermeldt: Nederlandse vertaling (c)2015 Olav Beemer en Moon, Amsterdam - Vertaling van: LEGO®Friends: build your own adventure. - London : Dorling Kindersley Limited, 2015
ISBN 9789048826261
PPN 39414354X
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego Friends; Catalogi
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed