Black sails. Seizoen 2.
DVD

Black sails. Seizoen 2. ([2015])/ Jonathan E. Steinberg

Piraat Captain Flint en zijn bemanning vechten voor het voortbestaan van New Providence Island, een beruchte vrijbuitershaven uit het begin van de 18e eeuw.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede seizoen van een Amerikaanse avonturenserie (2015) die zich afspeelt in de piratenwereld van de 18e eeuw in de Caraïben, bedoeld als een prequel op het beroemde boek 'Schateiland' van R.L. Stevenson. New Providence Island is een plek zonder wetten, bestuurd door de meest beruchte piratenkapiteinen uit de geschiedenis, waaronder Kapitein Flint. Seizoen 2 begint met de op een eiland gestrande Flint en zijn bemanning, terwijl de Spanjaarden tussen hen een het goud van Urca de Lima staan. Flint bedenkt een plan. Robert Lloyd (LA Times 25-1-'14) schreef: 'Black Sails is a pirate treasure. The Starz series vividly depicts the daily life of pirates.' Jesse Heijnis (Volkskrant 14-2-'15): 'de makers van Black Sails hebben bewust gekozen voor een piratenshow zonder schouderpapegaaien en ooglapjes, maar weten zich met de nadruk op politieke steekspelletjes weinig te onderscheiden van al die andere met bloed en naakt aangeklede genreseries.' De serie werd genomineerd voor prijzen op het gebied van aankleding en geluid. Seizoen 2 bestaat uit 10 afleveringen. Het cijfer op IMDb.com staat op een 8. Rob 'Waku Waku' Fruithof heeft een rol in het derde seizoen!

Specificaties

Engels | 8712626091271

Titel Black sails. Seizoen 2.
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Steve Boyum ; Toby Stephens ; Hannah New ; Luke Arnold ; Zach McGowan
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Twentieth Century Fox Home Entertainment, [2015]
Overige gegevens 3 dvd-video's (.. min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Zach McGowan. - Regisseurs onder andere: Steve Boyum. - Engels gesproken, Frans of Duits nagesynchroniseerd, Nederlands, Duits of Frans ondertiteld
ISBN 8712626091271
PPN 398261989
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Zeerovers ; Caribisch gebied; 18e eeuw
Taal Engels

Relaties/Serie

Black sails
DVD

Black sails (2014-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend