Forever
DVD

Forever the complete series ([2015])/ Matt Miller

Henry Morgan is een medisch onderzoeker uit New York die onsterfelijk is wat hem tot een vakkundig observator maakt. Alleen zijn beste vriend kent zijn geheim.

Recensie

Amerikaanse crimeserie (2014-15) met een vleugje sciencefiction, geregisseerd door Matt Miller met o.a. Ioan Gruffudd, Alana De La Garza (Law & Order) en Judd Hirsch. Dr. Henry Morgan is een vernuftig medisch onderzoeker en lijkschouwer, die zijn briljante ideeën inzet voor de politie van New York om moordzaken op te lossen. Het meest bizarre aan dr. Morgan is dat hij zelf onsterfelijk is. Ondertussen is hij al 200 jaar oud en iedere keer dat hij sterft, staat hij weer op uit de dood alsof het niets is. Hij is dan ook niet voor niets lijkschouwer geworden, zodoende kan hij tussen alle moordzaken door onderzoeken waarom hij zelf nooit echt dood gaat. Tim Goodman (Hollywood Reporter 23-9-'14) is positief over de serie: 'Forever is an easy hour because Gruffudd is a fine, quite likeable actor, and the mystery-of-the-week procedural continues to be candy for viewers. Just know going into it that explanation is not a key part of the series.' Gebruikers op de IMDb geven een 8,3 als rapportcijfer. In 2015 is de serie genomineerd voor de People's Choice Award voor Favorite New TV Drama. Dit eerste seizoen telt 22 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5051888220528

Titel Forever : the complete series
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ioan Gruffudd ; Alana De La Garza ; Judd Hirsch
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2015]
Overige gegevens 5 dvd-video's (22 × 42 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Ioan Gruffudd, Alana De La Garza, Judd Hirsch. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in Nederlands of Frans - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten, 2014-2015
ISBN 5051888220528
PPN 398123772
Genre science-fiction
Thematrefwoord Onsterfelijkheid
Taal Engels