Master builder
Boek

Master builder hacks voor minecrafters ([2015])/ Megan Miller, vertaling [uit het Engels]: Ann Van Dyck

Bouw in Minecraft mooie gebouwen in verschillende bouwstijlen, zoals het aardehuis en moderne huizen. Met stapsgewijze uitleg, tips en trucs en kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Recensie

Minecraft is een populair computerspel met een creatieve spelomgeving en een uitdagende omgeving met zombies. In die omgeving moet de speler zelf voor grondstoffen zorgen en kan aangevallen worden door monsters. In dit handzame boek wordt vooral ingegaan op het bouwen van mooie panden en objecten. Beschreven wordt bijvoorbeeld hoe je bogen maakt, diepte krijgt en details toevoegt waardoor een gebouw veel realistischer lijkt. Het boek is ingedeeld in twaalf hoofdstukken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je begint met bouwen. De lezer krijgt tips hoe hij mooiere blokken kan krijgen, ontwerpt en een gebouw indeelt. Vervolgens komen zes bouwstijlen aan de orde, zoals het aardehuis en het moderne huis. De laatste hoofdstukken bevatten duidelijke instructies met (kleuren)foto's voor het maken van een glazen koepel, zeppelin, pagode en onderwaterhuis. De donkere opmaak is in de hoekige minecraftstijl. In 2015 verscheen van dezelfde auteur 'Hacks voor minecrafters'*, gericht op o.a. oefenen, bouwen en aanvallen. Dit werd als bruikbaar en goed leesbaar beoordeeld. In dezelfde opzet verscheen o.a. 'Constructie handboek'** (2015) van M. Needler en P. Southam. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002258404 | 112 pagina's

Titel Master builder : hacks voor minecrafters
Auteur Megan Miller
Secundaire auteur Ann Van Dyck
Type materiaal Boek
Uitgave [Antwerpen] : Manteau, [2015]
Overige gegevens 112 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: de niet-officiële gids met tips and tricks die je nergens anders vindt! - Vertaling van: Minecraft hacks master builder. - New York : Sky Pony Press, (c)2014
ISBN 9789002258404
PPN 398054835
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen