The intern
DVD

The intern ([2016])/ directed by Nancy Meyers

Een zeventigjarige weduwnaar wil meer dan alleen maar van zijn pensioen genieten en besluit stage te lopen bij een modewebsite.

Recensie

Amerikaanse komedie (2015) onder regie van Nancy Meyers (It's complicated, Something's gotta give) met onder meer Robert De Niro en Anne Hathaway. Ben Whittaker (De Niro) is een eenzame gepensioneerde weduwnaar die een aantrekkelijke dagvulling zoekt. Hij besluit stagiair te worden bij een mode-website. Die wordt geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway), een jonge snoeihard werkende vrouw en moeder. De film gaat over het botsten van de 'old school'-benadering van Ben versus de internetgeneratie en dat zowel ouderen als jongeren van elkaar kunnen leren. 'Dat klinkt wat voor de hand liggend en belegen, maar de uitwerking overstijgt het materiaal. Dat komt natuurlijk grotendeels voor rekening van Robert De Niro als Ben', schrijft André Waardenburg (NRC 23-9-'15) en geeft 4 sterren. 'Ben mag dan niets snappen van e-mail, zijn wijze liefdes- en levenslessen gaan er bij zijn jonge collega's terecht beter in dan vlotte oneliners', vindt Tisha Eetgerink (AD 24-9-'15) en geeft 3 sterren. 'The Intern kraakt geen harde noten, maar laat zien hoe inspirerend de vriendschap tussen een oude man en jonge vrouw kan zijn', vindt Kevin Toma (Volkrant 24-9-'15) en ook hij geeft 4 sterren.

Specificaties

Engels | 5051888220580

Titel The intern
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Nancy Meyers ; Robert De Niro ; Anne Hathaway
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (116 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Adam Devine. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in Nederlands, Frans of Engels - Videoversie van de film: Verenigde Staten, 2015 - Bevat eveneens: Learning from experience
ISBN 5051888220580
PPN 399243437
Genre humoristische roman
Taal Engels