Hotel Transylvania 2
DVD

Hotel Transylvania 2 = Hotel Transsylvanië 2 ([2016])/ directed by Genndy Tartakovsky

Graaf Dracula besluit zijn kleinzoon Dennis een monsteropvoeding te geven terwijl zijn dochter Mavis en haar man Jonathan weg zijn. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vervolg op de animatiefilm 'Hotel Transylvania'* (2012), opnieuw van regisseur Genndy Tartakovsky. In de eerste film woont Mavis, de tienerdochter van Graaf Dracula in een hotel in Transsylvanië waar veel monsters wonen, maar dat absoluut verboden is voor mensen. Wanneer rugzaktoerist Johnny per ongeluk in het hotel belandt, worden hij en Mavis verliefd. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben een vijfjarig zoontje, Dennis. Opa Dracula is bezorgd omdat het jongetje nog helemaal geen vampierneigingen vertoont en besluit hem een monsteropvoeding te geven, terwijl zijn ouders op bezoek zijn in Californië. Sandie Angulo Chen (commonsensemedia.org) noemt de film onderhoudend, maar niet van blijvende waarde. Zij vindt de film niet echt griezelig, met een positieve boodschap over het belang van familie en grappen die ook voor de ouders leuk zijn: 'While this isn't a great movie, it's a fine family pick for the Halloween season'; 3 sterren. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8712609645668

Titel Hotel Transylvania 2 = Hotel Transsylvanië 2
Uniforme titel Hotel Transsylvanië 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Genndy Tartakovsky ; Adam Sandler ; Andy Samberg
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Sony Pictures Home Entertainment, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (89 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James. - Nederlands, Vlaams of Engels gesproken, Nederlands en Engels ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Sony Pictures Animation, 2015
ISBN 8712609645668
PPN 399239278
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Monsters
Taal Nederlands