Een bruid voor het leven
Boek

Een bruid voor het leven roman ([2015])/ Melissa Jagears, vertaald [uit het Engels] door Elza Oudenampsen

Als in het 19e-eeuwse Missouri de moeder van een van haar leerlingen overlijdt, ontfermt een lerares zich over de jongen, maar dan zijn er twee mannen die elk beweren de vader van het kind te zijn.

Aanwezigheid

Recensie

Missouri, 1885: als de moeder van haar leerling Anthony overlijdt, besluit Kate de zorg voor de jongen op zich te nemen. Maar dan staan er plots twee mannen voor haar neus die allebei beweren zijn vader te zijn. Als Silas, een van de twee, merkt dat Anthony dol is op zijn juf, besluit hij haar hulp in te schakelen om zijn vaderschap te bewijzen. Niet lang daarna ontstaat er iets tussen beiden, maar zowel Kate als Silas heeft geen rekening gehouden met de problemen die zich aandienen. Hartverwarmend, pittig en amusant, zo laat dit op-en-top romantische verhaal zich het best omschrijven. Tegen de achtergrond van het negentiende-eeuwse Missouri word je meengenomen in de wereld van de postorderbruiden. Het mag dan misschien allemaal een tikkeltje rooskleuriger zijn dan de werkelijkheid, maar dat in combinatie met het happy end is juist waar de gemiddelde vrouw op zit te wachten. Ondanks de soms wat langdradige schrijfstijl is dit een roman om je een paar uurtjes in te verliezen. Het lijdt geen twijfel dat deze roman - voornamelijk bij de christelijke vrouw - gretig aftrek zal vinden. Derde en laatste deel in de serie 'Onverwachte bruiden', volgend op 'Een bruid om van te houden'* en 'Een bruid op bestelling'**.

Specificaties

Nederlands | 9789492234049 | 382 pagina's

Titel Een bruid voor het leven : roman
Auteur Melissa Jagears
Secundaire auteur Elza Oudenampsen
Type materiaal Boek
Uitgave [Veenendaal] : Grace Publishing House, [2015]
Overige gegevens 382 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: A bride at last. - Grand Rapids, Michigan : Bethany House Publishers, (c)2015. - (Unexpected brides ; 3)
ISBN 9789492234049
PPN 398535825
Genre romantische verhalen - historische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Onverwachte bruiden
Boek

Onverwachte bruiden (2014-...)

vol. deel 3
Uitgeleend
Melissa Jagears