Feest voor Mees
Boek

Feest voor Mees over lente (2015)/ Ruben Prins, met fotocollages en tekeningen van Ilka Deltrap ; foto's: Shutterstock, Cees van der Starre (hazenleger)

Mees en pap gaan naar het bos. Het is lente. Onderweg komen ze allerlei dieren tegen zoals een mus, een lam en een vos. Samenleesboek voor kleuters om in aanraking te komen met woorden en letters. Met eenvoudige informatie over lente. AVI-Start. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Mees en pap gaan naar het bos. Het is lente. Onderweg komen ze allerlei dieren tegen zoals een mus, een lam en een vos. Informatief samenleesboek voor kleuters die toe zijn aan het oefenen met letters en woordherkenning. Het boek is structureel en speels van opzet. Elke twee pagina's draaien om een kernwoord, dat boven aan de pagina als zelfleeswoord gedrukt staat (bijvoorbeeld m u s). Op de linkerpagina staat een eenvoudige voorleestekst met het kernwoord rood gedrukt. De rechterpagina bevat een fotocollage van het betreffende dier, aangevuld met korte (ballon)tekstjes. Kleine Mees duikt als getekend figuurtje overal op in en rondom de foto's. Gedrukt in een groot schreefloos lettertype. Achterin staat een overzicht van de andere themaboekjes uit deze serie. Deel uit de serie 'Kleuter samenleesboek'*, die sluit aan bij de kleutermethode Schatkist. AVI-Start. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048729289

Titel Feest voor Mees : over lente
Auteur Ruben Prins
Instelling /Shutterstock
Secundaire auteur Ilka Deltrap ; Cees van der Starre
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Tilburg] : Zwijsen, 2015
Overige gegevens 17 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Informatief
ISBN 9789048729289
PPN 39987707X
Genre dierenleven
Thematrefwoord Lente ; Dieren ; Samenleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kleuters samenleesboek
Boek

Kleuters samenleesboek (2007-...)

vol.
Uitgeleend